Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Facebook

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων για fan - σελίδες Facebook

1. Εισαγωγή

Χαιρόμαστε που ενδιαφέρεστε για τη fan-σελίδα μας στο Facebook («fan-σελίδα») και για την εταιρεία μας. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Συμμορφωνόμαστε με τις νομικές διατάξεις σχετικά με την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων.

Επομένως, συμμορφωνόμαστε με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ο Κανονισμός), τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και άλλες σχετικές πράξεις.

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε κατά την παροχή αυτής της υπηρεσίας.

 

2. Υπεύθυνος / Στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου προστασίας δεδομένων

Η Henkel Bulgaria EOOD, με διεύθυνση διαχείρισης: Σόφια 1766, Business Park Sofia,  κτίριο 2, όροφος 4, («εμείς», «μας» ή «Χένκελ») είναι η υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων απαραίτητων για την παροχή της υπηρεσίας που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτό αποκλείει την επεξεργασία δεδομένων που αφορούν την λεγόμενη «στατιστική ανάλυση», για την οποία μοιραζόμαστε την ευθύνη με το Facebook Ireland Limited («Facebook»).

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη ότι η χρήση της δικής μας fan-σελίδας οδηγεί σε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το Facebook, χωρίς να περιορίζεται στην επιλογή «στατιστική ανάλυση». Γι’ αυτό (ειδικά όσον αφορά την τεχνική δυνατότητα χρήσης της εν λόγω fan-σελίδας), εμείς επικαλούμαστε τη δήλωση προστασίας δεδομένων του Facebook στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Σε περίπτωση που η fan-σελίδα μας είναι συνδεδεμένη με άλλους ιστότοπους ή διαδικτυακό περιεχόμενο, εφαρμόζονται οι δικές τους πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη προστασίας δεδομένων, τη Desislava Boyadzhieva στη διεύθυνση: Σόφια 1766, Business Park Sofia,  Κτίριο 2, όροφος 4, ή στο e-mail: dataprotection_bulgaria@henkel.com

 

3. Γενική επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

3.1. Σε περίπτωση επικοινωνίας με μας

Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, για παράδειγμα, για να θέσετε ερώτηση σχετικά με ένα προϊόν που παρουσιάζουμε στη fan-σελίδα μας, θα χρησιμοποιήσουμε το όνομά σας, ενδεχομένως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και άλλες πληροφορίες που εσείς μας παραχωρήσατε για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας.

Η επεξεργασία βασίζεται σε νομικές διατάξεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας (π.χ. άρθρο 6 παράγραφος 1, στοιχείο «β» του Κανονισμού) ή λόγω του νόμιμου συμφερόντος μας να σας παρέχουμε τις επιθυμητές πληροφορίες. (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «στ») του Κανονισμού).

Μόλις απαντήσουμε στην ερώτησή σας, θα διαγράψουμε την ερώτηση και όλες τις πληροφορίες εντός τριών ετών από το τέλος του ημερολογιακού έτους κατά το οποίο ελήφθη η απάντηση.

 

3.2. Κοινοτικές λειτουργίες

Μπορείτε να επιλέξετε από τις διάφορες λειτουργίες που προσφέρουμε στη fan-σελίδα μας για να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες, π. χ. να δημοσιεύσετε σχόλιο στον τοίχο, να αφήσετε σχόλιο και να σας αρέσει ή να μοιραστείτε μια ανάρτηση.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτό το μέρος είναι δημόσιο και, επομένως, οι άλλοι μπορούν να δουν όλες τις πληροφορίες που δημοσιεύετε ή παρέχετε για εγγραφή. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε πώς άλλοι χρήστες της fan-σελίδας επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες. Συγκεκριμένα, δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους άλλους να σας στέλνουν μηνύματα.

Εμείς επεξεργαζόμαστε όλα τα δεδομένα που παρέχετε σχετικά με τις λειτουργίες της κοινότητας για να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία τους. Χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τα χαρακτηριστικά της κοινότητας. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων βασίζεται σε νομικές διατάξεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τη χρήση των υπηρεσιών μας, την εκτέλεση μιας σύμβασης ή επειδή είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας να κάνουμε τη χρήση των λειτουργιών μας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αποτελεσματική ( άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο «στ») του Κανονισμού.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στην κοινότητα μπορεί να διατηρηθεί επ 'αόριστον. Ανά πάσα στιγμή όταν θελήσετε να διαγράφετε περιεχόμενο, στείλτε μας email στην αναφερόμενη πιο πάνω διεύθυνση.

 

3.3. Ακρόαση κοινωνικών μέσων

Λαμβάνουμε τακτικά προσωπικά μηνύματα με περιεχόμενο που απευθύνεται απευθείας σε εμάς. Επιπλέον, τα σχόλια και άλλο περιεχόμενο δημοσιεύονται τακτικά στη Fanpage μας και σε άλλους δημόσιους χώρους στο Facebook που μας απευθύνονται άμεσα ή μας αφορούν με άλλο τρόπο (π.χ. μέσω περιεχομένου, ονομασίας προϊόντος της Henkel) σε τακτική βάση.

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο σχετικό περιεχόμενο, το συλλέγουμε στα εισερχόμενά μας, στη Fanpage μας, καθώς και σε άλλους δημόσιους χώρους στο Facebook. Μπορούμε να ανταποκριθούμε, ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε με τον συγγραφέα για να βοηθήσουμε στη χρήση των προϊόντων μας ή για να εξετάσουμε τα σχόλια σχετικά με τη βελτίωση των προϊόντων μας. Θα βελτιώσουμε επίσης τη δουλειά μας με το κοινό. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων βασίζεται σε νομικές διατάξεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, καθώς είναι προς το έννομο συμφέρον μας να ανταποκριθούμε κατάλληλα στη δημόσια επικοινωνία που μας αφορά (άρθρο 6 παράγραφος 1, «στ» (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων).

Το περιεχόμενο που μας εστάλη μέσω προσωπικού μηνύματος ή δημοσιεύτηκε στο Fanpage ή σε άλλους δημόσιους χώρους του Facebook ενδέχεται να διατηρηθεί επ 'αόριστον. Εάν θέλετε να διαγράψετε περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή, στείλτε μας email στην παραπάνω διεύθυνση.

 

3.4. Παρακολούθηση τομέων της αγοράς

Παρατηρούμε δημοσιεύσεις σε σχέση με τους επιχειρηματικούς τομείς στους οποίους εργαζόμαστε (δηλαδή Beauty Care, Adhesive Technologies, Απορρυπαντικά και Οικιακά καθαριστικά). Για να γίνει αυτό, συλλέγουμε το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στους δημόσιους χώρους του Facebook σε σχέση με αυτούς τους επιχειρηματικούς τομείς (για παράδειγμα, περιεχόμενο στο οποίο συζητείται ή εμφανίζεται ένα καλλυντικό προϊόν ή απορρυπαντικό)

Το περιεχόμενο που σχετίζεται με τους επιχειρηματικούς τομείς θα αποθηκευτεί και θα αξιολογηθεί προκειμένου να ληφθεί γνώση για τη δημόσια συζήτηση αυτών των επιχειρηματικών τομέων. Θα χρησιμοποιήσουμε τις ληφθείσες πληροφορίες για να βελτιώσουμε τη δική μας δημόσια επικοινωνία και να τις ευθυγραμμίσουμε με τη δημόσια συζήτηση. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων βασίζεται σε νομικές διατάξεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, καθώς είναι προς το νόμιμο συμφέρον μας να βελτιώσουμε τη δημόσια επικοινωνία μας, ευθυγραμμίζοντας την με τη δημόσια συζήτηση (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «στ») του Γενικού Κανονισμού). Το περιεχόμενο που σχετίζεται με τους προαναφερθέντες επιχειρηματικούς τομείς που συλλέγεται στους δημόσιους χώρους του Facebook μπορεί να διατηρηθεί επ 'αόριστον. Εάν θέλετε να διαγράψετε περιεχόμενο ανά πάσα στιγμή, στείλτε μας email στην παραπάνω διεύθυνση.

3.5. Λαχεία και άλλοι διαγωνισμοί

Κατά καιρούς διοργανώνουμε λαχειοφόρους αγορές και άλλους διαγωνισμούς στη fan-σελίδα μας. Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, θα σας παρακαλέσουμε να μας παραχωρήσετε στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας (π.χ. όνομα, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ. Ενδέχεται να χρειαστούν πρόσθετες πληροφορίες για το παιχνίδι, όπως απαντήσεις σε τεστ, φωτογραφίες ή αποτελέσματα διαδικτυακών παιχνιδιών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την ορθή διεξαγωγή λαχειοφόρων αγορών ή διαγωνισμών και, εάν είναι απαραίτητο, για νομική προστασία ή για τον εντοπισμό καταχρήσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στις προϋποθέσεις συμμετοχής σε κάθε κλήρωση / διαγωνισμό. Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας, κατά τη συμμετοχή σας σε λαχειοφόρο αγορά / διαγωνισμό εμείς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για τους σκοπούς που αναφέρονται στη δήλωση συναίνεσης.

Η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται σε κανονισμούς που μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, εάν είναι απαραίτητο να διεξαγάγουμε σωστά μια λαχειοφόρο αγορά / διαγωνισμό (π.χ. άρθρο 6, παράγραφος 1, β, του Κανονισμού), επειδή μας δώσατε τη συγκατάθεσή σας 6, παρ. 1, στοιχείο «α» του Κανονισμού) ή να ακολουθήσουμε το νόμιμο συμφέρον μας για την πρόληψη απάτης ή για αποτελεσματική νομική προάσπιση (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «στ» του Κανονισμού).

Η περίοδος διατήρησης δεδομένων θα συμπεριληφθεί στη σχετική δήλωση προστασίας δεδομένων για κάθε κλήρωση / διαγωνισμό.

 

3.6. Προσκλήσεις για εκδηλώσεις

Κατά καιρούς ανακοινώνουμε εκδηλώσεις στη fan-σελίδα μας, οι οποίες ενδέχεται να απαιτούν εγγραφή.  Εάν εγγραφείτε για κάποια από τις εκδηλώσεις μας, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα εγγραφής που παρέχετε, όπως όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας (αριθμός τηλεφώνου και e-mail), καθώς και πρόσθετες πληροφορίες που απαιτούνται για την εκδήλωση (π.χ. κατάρτιση λίστας επισκεπτών, διαπίστευση, έλεγχος εισόδου, προγραμματισμός δωματίου και κέτερινγκ) ή / και πληροφορίες απαραίτητες για να σας στείλουμε την πρόσκληση και πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Επιπλέον, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τον εντοπισμό καταχρήσεων και για τη νομική μας προστασία.

Η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται σε νομικές διατάξεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα εάν αυτό είναι απαραίτητο για εγγραφή και συμμετοχή σε μια εκδήλωση (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «β») του Κανονισμού) ή επειδή έχουμε έννομο συμφέρον να αποτρέψουμε απάτη ή για αποτελεσματική νομική προστασία (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «στ») του Κανονισμού).

 

3.7. Chatbot

Εμείς παρέχουμε Chatbot στην fan-σελίδα μας. Είναι δυνατή η χρήση chatbot χωρίς κοινή χρήση προσωπικών δεδομένων. Εάν εισαγάγετε προσωπικά στοιχεία στο πλαίσιο κειμένου ενώ χρησιμοποιείτε chatbot, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας μόνο για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας. Εάν διατηρήσουμε την ερώτησή σας για επαγγελματικούς σκοπούς, θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εκ των προτέρων.

Η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται σε νομικές διατάξεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για να απαντήσουμε στην ερώτησή σας (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «β» του Κανονισμού) ή επειδή έχουμε έννομο συμφέρον για την πρόληψη απάτης ή για αποτελεσματική προάσπιση (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «στ» του Κανονισμού)

Εάν δεν συμφωνείτε για μεγαλύτερη περίοδο αποθήκευσης, για παράδειγμα εντός της περιόδου της σχέσης μας, θα αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα απαιτείται για την επίτευξη των παραπάνω στόχων ή για όσο διάστημα απαιτείται για τη συμμόρφωση με τη νομική υποχρέωση διατήρησης των δεδομένων.

 

3.8. Ανάλυση της χρήσης / Στατιστική ανάλυση

Μαζί με το Facebook αναλύουμε τον τρόπο χρήσης της fan-σελίδας μας («στατιστική ανάλυση»).

Οι πληροφορίες που απαιτούνται από τον Kανονισμό σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων στατιστικής ανάλυσης διατίθενται στον ιστότοπο του Facebook. Προς το παρόν θα βρείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Facebook στη διεύθυνση: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Το Facebook θα σας παράσχει όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ του Facebook και της Henkel Bulgaria EOOD σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων ως από κοινού διαχειριστές, βάσει του άρθρου 26 του Κανονισμού. Προς το παρόν θα βρείτε αυτές τις πληροφορίες κάνοντας κλικ στο: https://www.facebook.com/legal/terms/page_ controller_addendum.

Για τους σκοπούς της στατιστικής ανάλυσης, λαμβάνουμε μόνο ανώνυμα στατιστικά στοιχεία - επομένως δεν έχουμε πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από το Facebook.

4. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων

Η αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 - Τα προσωπικά δεδομένα θα αποκαλυφθούν στις αρχές επιβολής του νόμου, εάν είναι απαραίτητο - σε ζημιωμένους τρίτους, για τη διερεύνηση παράνομων ενεργειών ή κατάχρησης των υπηρεσιών μας. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει μόνο εάν υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις παράνομης χρήσης ή κατάχρησης. Η αποκάλυψη μπορεί να γίνει για την επιβολή της σειράς και των όρων και προϋποθέσεων χρήσης των υπηρεσιών μας ή άλλων συμφωνιών ή, εάν είναι απαραίτητο, για την άσκηση, εκτέλεση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Το έννομο συμφέρον μας για την επεξεργασία είναι να διασφαλίσουμε την ορθή λειτουργία του ιστότοπού μας και να ασκήσουμε, εκτελέσουμε ή υπερασπιστούμε δικαστικές προσφυγές, ανάλογα με την περίπτωση. Απαιτείται επίσης από το νόμο να παρέχουμε πληροφορίες σε ορισμένες κυβερνητικές υπηρεσίες. Αυτές είναι οι αρχές επιβολής του νόμου, οι κρατικές αρχές που διώκουν διοικητικά αδικήματα που τιμωρούνται με πρόστιμα και οι φορολογικές αρχές. Το έννομο συμφέρον μας για την επεξεργασία είναι να αποτρέψουμε την κατάχρηση, να διώξουμε εγκλήματα και να ασκήσουμε, να επιβάλουμε και να υπερασπιστούμε νομικές αγωγές, ανάλογα με την περίπτωση (π.χ. άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «στ» του Κανονισμού).

 Για την εκτέλεση των υπηρεσιών μας, έχουμε συμβόλαια με τρίτα μέρη και εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών («επεξεργαστής προσωπικών δεδομένων»). Αυτά τα τρίτα μέρη μπορεί να είναι εταιρείες, πάροχοι υπηρεσιών ή ΙΤ-πάροχοι.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σε αυτές τις εταιρείες ή σε ιδιώτες για περαιτέρω επεξεργασία. Επιλέγουμε προσεκτικά αυτούς τους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών και τους ελέγχουμε τακτικά για να βεβαιωθούμε ότι προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Οι επεξεργαστές μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μόνο για τους σκοπούς που καθορίζονται από εμάς. Επιπλέον, υποχρεούνται με σύμβαση με εμάς να επεξεργάζονται τα δεδομένα σας αποκλειστικά σύμφωνα με αυτήν την πολιτική προστασίας δεδομένων, καθώς και με την ευρωπαϊκή και τη βουλγαρική νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Στο πλαίσιο της διαβίβασης δεδομένων που περιγράφεται παραπάνω, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι το τρίτο μέρος που δεσμεύεται από τις οδηγίες, επεξεργάζεται τα δεδομένα σας σε χώρες εκτός ΕΕ («τρίτες χώρες»).

 - Οποιαδήποτε αποκάλυψη δεδομένων σε χώρες εκτός ΕΕ πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων. Σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν δηλώσει ότι μια τρίτη χώρα παρέχει επαρκές επίπεδο προστασίας των δεδομένων, θα παράσχουμε επαρκείς εγγυήσεις για την εξασφάλιση ανάλογης προστασίας των δεδομένων σας. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να συναφθεί σύμβαση με τον επεξεργαστή, η οποία θα περιλαμβάνει τις ρήτρες για τις τυπικές συμβάσεις της ΕΕ (http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index_en.htm).

 - Στην πορεία της περαιτέρω ανάπτυξης της επιχείρησής μας, είναι δυνατό να αλλάξει η δομή της Henkel Bulgaria EOOD, αλλάζοντας τη νομική μορφή, τις θυγατρικές εταιρείες, και υποκαταστήματα ή τμήματα της εταιρείας δημιουργηθούν, αποκτηθούν ή πωληθούν. Σε τέτοιες συναλλαγές, οι πληροφορίες πελατών μεταδίδονται μαζί με το μέρος της μεταφερόμενης δραστηριότητας. Στο βαθμό αυτό, διασφαλίζουμε ότι οποιαδήποτε αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων σε τρίτους πραγματοποιείται σύμφωνα με αυτήν την πολιτική προστασίας δεδομένων και τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Αυτή η διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορεί να δικαιολογείται από έννομο συμφέρον για την προσαρμογή της δομής της εταιρείας μας σε οικονομικές και νομικές περιστάσεις, εάν είναι απαραίτητο (άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχείο «στ») του Κανονισμού).

 

5. Τα δικαιώματά σας ως υποκείμενου δεδομένων

Ως υποκείμενο δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε την επεξεργασία ή ενδεχομένως να διαβιβάσετε τα δεδομένα σας. Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτικό όργανο προστασίας δεδομένων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1, ΣΤΟΙΧΕΙΟ «ΣΤ» ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.

Εάν έχετε συναινέσει στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή με αποτέλεσμα στο μέλλον.

Όσον αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για στατιστική ανάλυση, το Facebook είναι η εταιρεία επικοινωνίας και αυτή επεξεργάζεται όλες τις αιτήσεις για την άσκηση των παραπάνω δικαιωμάτων.

6. Αλλαγή αυτής της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Αυτή η πολιτική προστασίας δεδομένων ισχύει κατά την 1η Αυγούστου 2019.

Η ανάπτυξη της fan-σελίδας μας μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα. Διατηρούμε το δικαίωμα προσαρμογής αυτής της πολιτικής προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους. Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε την fan-σελίδα μας κατά καιρούς για να ενημερώνεστε για πιθανές ενημερώσεις στην πολιτική προστασίας δεδομένων.